joi, 20 ianuarie 2011

Stire de prima mana

Stirea e asta:
"O bufniţă care părea că băuse prea mult alcool din două sticle aruncate a fost reţinută de poliţia germană.
„O femeie care-şi plimba câinele a anunţat poliţia că o bufniţă stătea pe marginea drumului, fără să-i pese de maşinile care treceau foarte aproape de ea", a declarat pentru Spiegel Online, purtătorul de cuvânt al poliţiei din oraşul Pforzheim.
Pasărea brună nu era rănită, dar mirosea a alcool, aşa încât poliţiştii şi-au dat seama că băuse cam mult. O pleoapă îi era închisă, ceea ce o făcea să pară şi mai beată.
„Am găsit în apropiere două sticle de schnapps. Am dus-o la un specialist în păsări, care mai tratase înainte zburătoare în stare de ebrietate şi care i-a dat să bea multă apă", adaugă poliţistul. De îndată ce şi-a revenit, bufniţei i s-a dat drumul."

Si comentariul meu ... tari nemtii, cum salveaza ei animalele din gheara betiei :)

Si cum statea biata bufnita, cu un ochi inchis si unu deschis, manga de beata si facand autostopul ...
- Buhuhu ... nici asta nu m-a luat ... hac

vineri, 14 ianuarie 2011

Mercola dixit

Desi stiam si stim multe dintre cele scrise de Mercola in articolele sale, totusi nu strica sa ne mai aruncam cate un ochi pe ele.

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/04/06/7-drugs-that-can-kill-children-with-a-single-pill.aspx

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/01/14/which-are-more-dangerous-alternative-medicines-or-prescription-drugs.aspx

joi, 13 ianuarie 2011

Safta e Boeing

Safta ... tot safta imi mananca nervii si anul asta. Si nu doar pe ai mei ci si pe ai sotului, ba as putea spune ca si pe ai vecinilor.
Ei bine, Safta tocmai a schimbat categoria din a fi silentioasa in a fi extrem de zgomotoasa. Cand se apuca sa centrifugheze ... juri ca pleaca avionul din bucataria mea, sigur ii crapa rulmentu, si gata ... incep sa ma gandesc la o noua safta