marți, 30 iulie 2013

A fine, rainy day

Se ia una bucata localitate belgiana, pe care o cheama ... chiar cum o chema ? Cine mai stie ...
Cert e ca ... are una bucata festival rock, cu un nume ... de numa. Ii zice "SuickerRock", unde suicker in olandeza vorbita de bastinasi inseamna... zahar! Dar, cum olandeza este engleza vorbita de un marinar german beat mort (asta e gluma oficiala, da?) .... suicker asta se pronunta foarte "sucker"! Sau cel putin pentru urechea mea de estica cu accent rusesc (da ...!) nu se simte nici o diferenta.

Dar sa revenim la descrierea peisajului ... adica a localitatii. Ar putea fi un orasel, asa, cam cat Racari (de Dambovita, ca sa nu existe dubii). Cu biserica, primarie si strada cu magazine.
Si pentru ca era festivalul ... zaharului sau zaharos, sau zaharit ... si cu o scena pregatita.
Ce-i drept e drept, parca se pregateau si niste nori, dar sincer, nu pareau prea rautaciosi si nici prea. ... plini . Si vine momentul, cand oare cine ne indulcea ? O da, chiar el ... the one and only ... Sting. Nu mi-as fi imaginat un concert cu Sting la Racari like place ... but .. world is full of small miracles.




Si cum vine el pe scena, cu tricoul lui alb bine asezat pe muschiuleti si incepe sa cante


Si canta o melodie, si mai canta cateva ...




Si cum mai canta ... incep si norii sa se stranga ... si de impresionati ce erau ... fix la melodia aia cu No rain ... oare ce incepe sa se intample?
 Da, da ... daca traia Sting in Belgia ... nu avea asa refrenul, era prea obosit ca sa mai si scrie melodia. Da el nu vrea in Belgia, o sti ca-s taxele mari sau doar ii place atmosfera din Toscana ?
Nu conteaza, desi sincer ... cred ca si la Racari i-ar placea ca iese cartoful bio si porumbul nemodificat genetic ;).

Si de atata ...politete belgiana, in a-i arata omului ce are tara asta mai frumos si mai renumit (nu ma refer la bere si nici la ciocolata, ci bineinteles la PLOAIE), dupa ce i s-a umplut chitara cu apa, fix la Roxanneeeee
fix ud, ud, ud fleasca ... a dat bir cu fugitii .da ce viteza avea ... ca nu m-am putut opri sa nu gandesc breh io stiam ca "gentleman will walk but never run"  ... eh, cred ca si rocker si gentleman nu prea merge. Mai ales in ploaie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu