luni, 17 noiembrie 2014

Fiecare pasare ... pe limba ei piere

Si desi a pierit, si nu e frumos sa te bucuri de necazul altuia, ma bucur ca a facut-o. 

Mai draga pontilica, sau ... tinere carlan, ca sa-ti amintesc de ticalosenia sa bunicul tau politic (da, ma refer la acel sinitru iliescu), te-ai sinucis politic atunci cand ne-ai considerat pe toti din diaspora hoti, ticalosi, pusi pe scandal si furat voturi ... ne-ai considerat pe toti din diaspora colegi cu tine. Dar nu, nu suntem nici colegi cu tine si nici de teapa ta. Si ti-am dovedit-o. Si noi, si parintii nostri, si prietenii nostri. Si meriti sa iesi din politica romaneasca pe usa din spate cu un sut un dos ... un sut dat cu placere de toti cei care am asteptat in ploaie, vant si coada, cu copiii in brate ca sa votam pentru tara aia din care voi nu va saturati sa furati. Si daca tot iesi ... ia-ti si prietenii cu tine, toti hotii care se hlizeau pana ieri la noi si ne umileau la televiziunile voastre de doi bani, in timp ce planificau turismul electoral. 
Ati reusit in ticalosia voastra sa ne aduceti la asemenea nivel de frustrare ... incat ati reusit ceea ce nu s-ar fi banuit: o da, chiar ne-ati unit. Si ne-a unit dezgustul, mania, supararea si umilinta la care ne-ati supus. Asa ca ati primit exact ce meritati, si sper ca va doare, si va ustura si va continua sa va doara. 

Si daca tot ne-am luat tara inapoi, acum vrem asa: 
- referendumul lui Basescu, cel aprobat de populatie, sa fie aplicat. Vrem 300 de parlamentari. De fapt, cred ca e de ajuns sa se renunte la imunitatea parlamentara si jumatate din actualul parlament se duce fix unde ii e locul. La inchisoare. 
- demisia unui guvern care ne-a umilit in cel mai josnic mod.
- retragerea tuturor ambasadorilor responsabili de 10 ore la coada in Paris, 6 ore la coada la Bruxelles, si multe altele. Oare cum s-a putut ca la Haga sa dureze 5-15 minute votarea si la Bruxelles 6 ore? 
- verificarea legalitatii implicarii bisericii intr-o afacere atat de laica asa cum e cea a votului.

Mai vrem noi mai multe, dar astea ar fi niste prime masuri si reparatii morale. Si domnule presedinte, acum ca ne-am luat tara inapoi si v-am ales sa ne reprezentati, sa nu ne faceti de rusine cedand la presiuni. Ramaneti neamt, decent, serios si pus pe treaba, si puneti-i si pe ceilalti la treaba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu